GY.I.K. - Matrica vadászoknak

Mit jelent az, hogy matrica vadász?

A december 1-től december 24-ig tartó rendezvényünk minden helyszínén választhatsz magadnak egy neked tetsző matricát, amit a hivatalos matrica gyűjtőbe bele tudsz ragasztani. Vadászat, hiszen minden nap útra kell kelned hozzá, jó időben, rossz időben, ha fúj a szél, ha esik az eső (reméljük persze, hogy nem fog).

Jutalmat is kapok?

A rengeteg élményen, matricán és finomságokon kívül részt vehetsz az általunk szervezett sorsoláson, ahol három szerencsés matrica vadász ajándék csomagot kap.

Mit tartalmaz az ajándék csomag?

Gyűjtögesd a matricákat, nevezz be (anyukád vagy apukád küldje el nekünk a matrica gyüjtő albumodról készült képet) és szurkolj, hogy a Te nevedet húzzuk és majd megtudod 😉

Minden matricát össze kell gyűjtenem, ha részt szeretnék venni a sorsoláson?

Nem, hiszen keveseknek oldható meg, hogy minden helyszínünkre eljöjjenek. A játékban való indulásodhoz legalább 5 matricára lesz szükséged.

Csak gyerekek lehetnek vadászok?

Mivel olyan ajándékcsomagot igyekszünk összeállítani, amiben a gyerekek lelik örömüket, így főleg rájuk számítunk a vadászatban, de természetesen nincs kizárva egyetlen nagy gyerek sem.

Hogyan juthatok matrica gyüjtűhöz?

Ezt többféle módon is megteheted. Egyrészt le lehet tölteni színes és fekete-fehér változatban is. Másrészt a rendezvény sorozatunk első 10 helyszínén megtalálod üres matrica gyűjtőinket. Amennyiben így sem rendelkezel még matrica gyűjtővel, keresd bátran szervezőinket és eljuttatnak hozzád egyet.

GY.I.K. - Ablakkészítő mestereknek

Mit csinál egy ablakkésztő mester?

Minden ablakkészítő mester kiválaszt egy napot, melyen ő képviseli rendezvényünk szellemiségét az általa elkészített egyedileg feldekorált ablakkal.

Hogyan jutok hozzá a matricákhoz illetve a matrica gyűjtökhöz?

Az ablakkésztő mesterek számára létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol az ilyen jellegű információkat osztjuk meg egymással.

Milyen elvárások vannak az ablakkal kapcsolatban?

Az összes ablak egyedi, így megmutatja készítőjének kreativitását. Csupán két kötelező dolgot kell megemlítenünk: legyen az utcáról látható, illetve szerepeljen rajta a mester által kiválasztott szám. A technika, minta, stílus mind-mind szabadon választható.

Vendégvárással nem tudok készülni, így is lehetek ablakkészítő mester?

Természetesen igen, senki számára sem kötelező a vendéglátás, ami viszont igen, az az, hogy a matrica vadászok számára kihelyezésre kerüljenek a választható matricák.

Hány érdeklődőre számíhatok a saját ablakomnál?

Ez előre nem tervezhető, de az biztos, hogy még a szeles, esős időben is lesznek olyan bátor matrica vadászok, akik ellátogatnak hozzád.

Mi történik akkor, ha foglaltam napot, viszont mégsem tudom elkészíteni az ablakomat?

Az élet kiszámíthatatlan, ezt mi szervezők is tudjuk. Pontosan ezért, minden résztvevővel egyeztetünk a saját napja előtt 24 órával, hogy publikálhatjuk-e a címet illetve az egyeztetett programot. Abban az esetben, ha mégsem sikerül teljesíteni a vállalásodat, kérünk mielőbb jelezd számunkra, hogy újra tudjuk szervezni a napokat. Ha mégsem sikerül ablakkészítő mestert találnunk arra a napra, akkor úgynevezett "Virtuális" ablakot küldünk szét a Facebook csoportunkban és a következő napi helyszínen a gyerekek két matricát választhatnak maguknak.

Lakás esetén is jelentkezhetek?

Igen, amennyiben biztosítani tudsz egy olyan területet, ahol a hozzád ellátogatók megállhatnak, esetleg vendégként elfogyaszthatnak egy pohár teát. Akár parkoló, járda rész is szóba jöhet ilyen esetben.

Az ingatlanba is bejöhetnek az érdeklődök?

Rendezvényünk szabadtéri az értékek biztonsága és az egészségügyi okok miatt, ezért kérünk akkor jelentkezz, ha szabadtérre tervezed az érdeklődök fogadását.

GY.I.K. - Támogatóknak

Hogyan lehetek a rendezvény támogatója?

Semmi más teendőd nincs, minthogy az oldalon megadott elérhetőségein megkeresd a szervezőket.

Támogató csak cég lehet?

Természetesen nem, magánszemélyek is támogathatnak minket és az ablakkészítő mestereket.

Mi számít támogatásnak?

Bármi, ami hozzájárul a rendezvény sikeréhez. Mire gondoltunk? A vendégvárás esetén: ropogtatni való a gyerekeknek, sós és édes finomságok, innivaló. Díjazzuk a legszebb ablakot elkészítő mesterünket illetve ajándékcsomagot kapnak a matricákat gyűjtő gyerekek közül hárman. Amennyiben az ő ajándékcsomagjukat felajánlásoddal színesebbé tehetjük, ne habozz.

Meg fog valahol jelenni, hogy támogató voltam?

Igyekszünk minél több platformon megjelenni a rendezvénnyel, így amennyiben hozzájárulsz, a cikkekben és bejegyzésekben megjelentetjük nevedet vagy céged nevét. Fontos, hogy a rendezvényünk politikailag semleges, így pártok nem támogathatják csak cégek, illetve magán személyek.