Történetünk

és a célok

Hogyan kezdődőtt?

2021 őszén merült fel bennünk az ötlet, hogy szeretnénk szervezni egy olyan, több alkalomból álló rendezvény sorozatot, ahol az emberek, kicsik és nagyok egyaránt a friss levegőn, kötetlenül beszélgethetnek, ismerekedhetnek egymással.

Ekkor jött velünk szembe az élő adventi naptár ötlete, melyet az országban több helyen sikerrel szerveznek. Lelkesen és izgatottan elkezdtük a szervezés első lépéseit, felmértük a lehetőségeket.

Jelentkeztek az ablakkészítő mesterek

Az első két hétben sikerült 10 majd utána még 15 lelkes érdeklődőt találnunk, akik vállalták, hogy velünk együtt belevágnak ebbe az új kalandba. Idővel, az első néhány nap után még 5 helyszín csatlakozott hozzánk, így bizonyos napokon 2 ablakot is megnyithattunk.

Napról napra több és több érdeklődő érkezett a helyszínekre, melyek között a magányszemélyeken felül helyi intézmények illetve cégek is megtalálhatóak voltak. Szerepeltünk a helyi sajtóban, illetve két interjú is készült velünk, szervezőkkel.

Videó lejátszása

És egy nagy rendezvény kerekedett a végére.

Bízunk benne, hogy ígéretünkhöz híven hagyományt teremtünk és minden évben közösen hangolódunk majd az ünnepekre.

— Régió Plusz Televízió (2021)

Fecskovics Melinda, fő szervező

Támogatók 2021-ben

Az alábbi cégek és személyek ajánlottak fel 2021-ben valamilyen ajándékot a gyerekeknek vagy az ablaktervező mestereknek, illetve támogatták a rendezvény megvalósulását.

Dőringerné Kovács Melinda

Gladysz Melinda

ifj. Juhász István

Támogatók 2022-ben

Az alábbi cégek és személyek ajánlottak fel 2022-ben valamilyen ajándékot a gyerekeknek vagy az ablaktervező mestereknek, illetve támogatták a rendezvény megvalósulását.

Radák Ingatlan Centrum

Ha bármilyen kérdésed van,

keress minket az alábbi elérhetőségeken!